Kosztin Kft. 2119 Pécel, Pesti út 38. +3670/532-7440, Kosztin Ferenc kosztinkft@gmail.com

HiSec & Gerda
biztonsági ajtók

Maximális biztonság Önnek, családjának és értékeinek.

Hőszigetelt
nyílászárók

Energiatakarékos, kényelmes, biztonságos!

Tölgyfa és borovi
fenyő nyílászárók

Természetes és esztétikus!

Redőny, reluxa
szúnyogháló

A túlzott napsütés és a hívatlan látogatók ellen.

Manu & Stegu
kőburkolatok

Otthona tökéletes megjelenése érdekében.
Hisec lépcsőházi biztonsági ajtó

Hisec lépcsőházi biztonsági ajtó

Ára: bruttó 105.000 Ft
a beépítéssel együtt

mely tartalmazza:
-a szállítást (Bp. és környéke)
-a bontást, a beépítést
-a törmelék elszállítását

Betörési kísérletek (Hisec)

Vissza a kategóriába: Gerda

Gerda CX20 kültéri biztonsági bejárati ajtó

A Gerda CX20 kültéri bejárati ajtó többféle anyagból készült többrétegű biztonsági ajtó. Az erős, (ENV 1627 szabvány 3-es osztályú) betörésvédelemmel rendelkező (2 db 1-1 mm-es) acél ajtólapot környezetbarát, fából préselt (MDF) borítják, melyeket faerezésű fóliával vagy festéssel tesznek esztétikussá.

Az ajtót felépítő panelek cserélhetőek, ezért az ajtó megjelenése a későbbiekben is átalakítható vagy szükség esetén javítható. Igény esetén néhány plusz elem áráért külsőre egy "másik ajtót" is kap pluszba. A CX20 biztonsági ajtó ideális választás lakások, apartmanok és más beltéri ingatlanok esetén is.
Összefoglaló

Gerda CX20

* Külső bejárati ajtó (házakhoz)
* Betörésvédelem az ENV 1627 szabvány 3 osztálya szerint.
* Faerezésű fóliával borított, ill. festett, cserélhető panelek.
* A kiviteli lehetőségek (szinte) korlátlanok – a megjelenés széles választéka.
* Hőszigetelés 1,7- 1,8 W/Km2
* HANGSZIGETELÉS 33 dB.
* UV és időjárásálló.

Az ingatlan biztonságát garantáló Gerda CX20 ajtók fő műszaki jellemzői a következők:

* Az ajtólap 2 db 1 mm vastag acéllemezből készült.
* Kiváló minőségű, nemesacélból készült belső rudazat különleges rögzítő rendszerrel, ami lehetővé teszi a rudazat elfordulását, ha megkísérlik annak átvágását.
* Másodzárási pontok – egy függőleges, a felső keretfejbe kapcsolódó retesz és az ajtó alsó részén lévő másodzár 2 függőleges retesze.
* Erős, acél zsanércsap készlet védi az ajtókat a felfeszítés ellen.
* Összesen 12 zárási pont köt az acélkeretbe (mindegyik 1000 kg teherbírású) – 8 reteszelési pont az ajtó zár oldalán – 2 az alsó részen, 3 a kilincs területen, 3 fent, egy függőleges, a felső keretfejbe kapcsolódó retesz és 3 pánt oldali retesz teszi az ajtót biztonságossá.

Kültéri jellemző

Az ajtók főbb kültéri jellemzői:

* Időjárásállóság
A CX20 ajtók nagyon jól teljesítenek kültéri ajtóként. Két tömítéssel vannak ellátva – az egyik az ajtólapban, a másik a keretben. Mindkettő jól véd az eső és a szél ellen.
* Hőszigetelés
A CX20 ajtók 1,7-1,8-as hőszigetelési együtthatóval rendelkeznek, ami az egyik legjobb eredmény a betörésvédelemmel rendelkező ajtók esetében, ahol igen sok elemet kell optimalizálni a betörésállóság érdekében és acélból kell készülnie.

Az CX20 ajtócsaládba tartozó termékeink többféle anyagból készült, többrétegű ajtók, amelyek erős, betörésvédelemmel rendelkező acél ajtólappal és környezetbarát fa préselt (MDF) panelekkel rendelkeznek.

Megjelenés

Házának szép külsőre van szüksége

A CX20 ajtók széles szín és kiviteli választékban kaphatók. Az ajtó külső rétege vagy PVC fóliázott, ami jó faerezésű struktúrát és különböző faszínválasztást tesz lehetővé, vagy fehér, ill. ezüstszínre festett panel. Az ajtó külső rétegét adó PVC fólia karbantartásmentes és karcálló. A “Színek” c. részben megtalálhatóak a különböző faerezésű borítások, míg a “Panel megjelenés” részben megtekinthetők a rendelkezésre álló kivitelek. Meg fog lepődni széles körű választékunkon!

Vegye figyelembe, hogy választhat eltérő panelt az ajtó belsejére és külsejére. A panelek cserélhetőségét biztosító újszerű megoldásnak köszönhetően az ajtó megjelenése bármikor átalakítható és könnyen javítható. Cserélje ki az egyik, vagy a másik ajtópanelt és máris egy új ajtót kap!

Ajtóinkat még további olyan jellemzőkkel láttuk el, amelyek biztonságosabbá, esztétikusabbá és jobb minőségűvé teszik őket – további részletekért forduljanak az országukban található szerződött partnereinkhez.

További minta és színválasztékkal kapcsolatban érdeklődjön bemutatótermünkben.

Felszerelés

Az ajtó alapfelszereltsége

* Főzár: tanúsított Gerda ZW3000ZS bevésett zár, az EN 12209 szabvány szerinti legmagasabb, 7 osztályú tanúsítással. A zár zárnyelvvel és 3 db edzett, 12 mm átmérőjű nemesacél retesszel, ami közvetlenül a zárnyelv alatt van elhelyezve. A ZW3000ZP zár működteti a 2 reteszzárral és az acélkeret felső részét tartó kiegészítő retesszel rendelkező másodzárat is.
* A központi zár Gerda WK M7Z europrofil cilinderrel van ellátva, ami innovatív konstrukciójának köszönhetően több mint 100 000 különböző kulcs kombinációt tesz lehetővé és nagyon biztonságos – az EN 1303 szabvány szerinti legmagasabb, 6. osztályú tanúsítással rendelkezik. Az egyenletes és nagy teljesítményű működés, valamint a nagy betörésgátlás érdekében a cilinder reteszelő bütyökkel rendelkezi.
* A gyors zárást segíti a kilincs fölött elhelyezkedő Gerda ZW550 másodzár. Általában napközben használatos. A zár az EN 12209 szabvány szerint hitelesített és a legmagasabb, 7. osztályú betörésvédelemmel.
* A másodzárba beépített Gerda WK E1 europrofil cilinder biztosítja az ajtók gyors és kényelmes zárását és nyitását.
* 3 rögzített csuklócsap megakadályozza, hogy az ajtót az ajtópántról leemeljék.
* Az ajtót 3 erős csuklópánt tartja szorosan, politetrafluoretilén (PTFE, vagy más néven Teflon®) alátétekkel, amelyek biztosítják az ajtó egyenletes és csendes működését és a 3D-s állíthatóságot.
* 1,5 mm vastag horganyzott acélból készült aszimmetrikus (FA, FC, FR, FT) tokok választéka, amelyeknél az ajtó megjelenést dekoratív, az ajtó színéhez teljes mértékben igazodó PVC fólia adja. A nagyobb mértékű időjárásállóság érdekében a keret is tömítéssel van ellátva.
* Kilincsek és felszerelések eloxált kivitelben: platina, fényes króm, fényes réz, fényezett réz.
* Gerda TD1000 kilincskészlet, (kilincs-kilincs ill. kilincs-gomb), beépített központi zárral és cilinder pajzzsal, az EN 1906-os szabvány szerinti 4 osztály szerinti – legmagasabb - tanúsítással. A Gerda TD1000 kilincskészlet, (kilincs-kilincs ill. kilincs-gomb) egy forgólemezzel rendelkező edzett cilinder pajzzsal van ellátva, ami védi a cilindert a kiemeléstől, ill. a kifúrástól.
* Kilincsek és felszerelések eloxált kivitelben: platina, fényes króm, fényes réz, fényezett réz.
* Az ajtó hőálló és elasztomer (TPE) tömítéssel van ellátva.
* Széles látószögű ajtó kitekintő.
* Gombbal működtetett fix acél ajtócsukó készülék.

Opcionális

Választható ajtó kiegészítők

* Ajtószereléshez ideiglenes, cinkbevonatú acélküszöb.
* Küszöb, tömítéssel
    o Rozsdamentes acél 19 mm
    o Rozsdamentes acél 32 mm
    o Tölgy 19 mm
    o Tölgy 35 mm
    o Sapele 19 mm
    o Sapele 35 mm
* Gombbal működtetett, fix ZS10 acél ajtócsukó.
* 2 készlet EN 1303 6 osztályba tartozó europrofil cilinder “1-es kulcsrendszerben”, azonos kulcs használható a központi Gerda ZW1000 és a Gerda ZW550.
* WKM7 europrofil cilinder a másodzárhoz.
* TD1000 kilincs / gomb készlet. Orient és Blokk kivitelek.

Technikai részletek

Technikai Részletek

1. Az ajtólap magas minőségű, cink horganyzott, 1 mm vastag acéllapból készül PVC fóliával és karcálló bevonattal borítva.
2. Faerezésű fóliával laminált MDF lapokból készült cserélhető panelek. Karcolásálló, hosszú élettartamú és karbantartás mentes.
3. Ajtóbélés – poliuretán hab, önazonosító, CFC mentes.
4. Nemesacél rudak.
5. Főzár.
6. Másodzár.
7. Függőleges retesz.
8. Kiegészítő zár
9. Ajtócsukó.
10. Állítható pántok.
11. Fix ajtópánt reteszek.
12. Alsó kefetömítés.
13. Ajtólap tömítés.


Gerda CX20 kültéri biztonsági bejárati ajtó

Bizonyítványok

Jóváhagyások és tanúsítások

* Finommechanikai Intézet(IMP)
* Nemzeti Higiéniai Intézet (PZH)

A termék normál garanciális időszaka 2 év, ami a helyi szabályozás függvényében változhat. További részletekért forduljon a kereskedőhöz.


A termék neve:

Invalid Input
Az Ön neve: *

Hiányzó név!
E-mail címe: *

Üres / Hibás mező!
Telefonszáma:

Invalid Input
Kérdése, üzenete:

Invalid Input
Ellenőrző kód: [4 szám] *
Ellenőrző kód: [4 szám]   Új számot kérek!
Hibás számsor!